Залучення молодших школярів до приро- доохоронної діяльності як умова формування ціннісного ставлення до природи - Шевчук, Кристина; Тирон, Оксана (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Стаття розкриває особливості природоохоронної діяльності молодших школярів та формування на цій основі ціннісного ставлення до природи.
Keywords: ціннісне ставлення, молодший шкільний вік, відношення до природи, природоохоронна діяльність