Особливості гідрологічного режиму та руслових процесів на малих річках Українських Карпат (на прикладі р. Кам’янка, басейн р. Прут) - Деденчук, Тетяна Петрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Дана дипломна робота присвячена дослідженню гідрологічного режиму та руслових процесів річки Кам’янка. В роботі опрацьовано статистичну гідрологічну інформацію по даним гідропоста в селі Дора, а також проведено експедицію для візуального обстеження русла та проведення промірів глибини, ширини русла та фотографування наносів для їх подальшого аналізу.
Keywords: руслові процеси; гідрологічний режим; гранулометричний склад; коефіцієнт варіації; коефіцієнт асиметрії