РАДІОЧАСТОТНИЙ АНАЛІЗ ОПТИЧНОГО СПЕКТРУ - Сахновський М.Ю., Домініков М.М., Стринадко М.Т., Тимочко Б.М. (My University, 2022)
В роботі запропонований метод радіочастотної селекції оптичних спектрів, який дозволяє отримати високу роздільну здатність при малому русі рухомого дзеркала інтерферометра. Приведені результати експериментальних вимірювань.
Keywords: Фурє-спектрометр, оптичний спектр, спектральний аналіз.