Особливості організації спортивної анімації в туризмі. - Васейчук, В’ячеслав Леонідович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В бакалаврській роботі представлено історію розвитку спортивної анімації, її поняття та сутність, а також основні принципи. Було проаналізовано технічне забезпечення спортивної анімації. Також представлено сучасні тенденції та інновації у спортивній анімації.
Keywords: спортивна анімація, туризм, спортивна анімація в туризмі.