Особливості художнього перекладу : навчально-методичний посібник для студентів 2 року навчання факультету іноземних мов освітньої програми «Англійсько-український переклад» - Косенко, А.В.; Беженар, І.В.; Пасічник, Н.І.; Жорняк, Н.Є.; Загородня, Л.З.; Федоришин, О.І. (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для студентів 2 року навчання факультету іноземних мов освітньої програми «Англійсько-український переклад». Посібник містить теми лекцій та семінарських занять з курсу «Особливості художнього перекладу» та ретельно підібрані і розроблені завдання до них. Наявні у посібнику вправи мають на меті розвинути та вдосконалити перекладацькі навички та вміння.