Загальна характеристика геоморфологічних умов долини річки Черемош - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla (София : «Бял ГРАД-БГ» ООД, 2008)
В роботі представлено загальну характеристику геоморфологічних умов долини річки Черемош, як основної передумови вивчення руслових процесів на гірських річках
Keywords: геоморфологічні умови; руслові процеси; підстилаюча поверхня; фактори руслоформування; річка Черемош; річки Українських Карпат