Професійна правнича допомога у господарському процесі - Butyrska, Iryna (My University, 2019)
Досліджено актуальні питання реалізації права суб’єктів господарю вання на професійну правничу допомогу, зокрема підтвердження повноважень адвоката як представника, а також проблеми, що виникають під час відшкодування витрат на професійну правничу допомогу в господарському процесі.
Keywords: адвокат; професійна правнича допомога; господарський процес; гонорар адвоката; договір про правову допомогу; відшкодування витрат на професійну правничу допомогу