Фінанси підприємств у схемах і таблицях - Ковальчук, Наталя Олександрівна; Корбутяк, Аліна Георгіївна; Юрій, Едуард Олександрович; Гаватюк, Людмила Станіславівна; Сокровольська, Наталія Ярославівна (My University, 2021)
Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Фінанси підприємств» і підготовлено з метою надання допомоги студентам в досконалому вивченні теоретичного матеріалу та набутті навичок економічних розрахунків. Запропонований навчальний посібник висвітлює теоретичні і практичні основи фінансів підприємств. У ньому знайшли висвітлення питання щодо сутності, призначення, необхідності фінансів підприємств, їх належної організації в сучасних умовах розвитку економіки, методики оцінки фінансових показників і здійснення фінансового планування. Рекомендовано для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також всіх тих, кого цікавить проблематика ефективної фінансової діяльності підприємств.
Keywords: фінанси підприємств; оборотні активи; фінансові ресурси; капітал