Адвокатура України як гарантія захисту та відновлення прав і законних інтересів. - Nykyforak, Volodymyr (ГО «Асоціація аспірантів-юристів», 2021)
В тезах розкривається роль інституту адвокатури України в системі захисту прав та законних інтерсів учасників цивільних правовідносин. Висвітлені етапи становлення адвокатури України, а також обговорюється дискусійне питання стосовно монополії адвокатури у сфері надання правничої допомоги.
Keywords: адвокатура; захист прав; цивільне право; відновлення прав та інтересів