Скарби університетської книгозбірні: формування цифрового краєзнавчого контенту - Shyliuk, Oleh (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Унікальність і багатогранність фондів НБ ЧНУ відображена через історію її розвитку та етапи становлення. Відповідно це зумовило прагнення до створення цифрової колекції «Буковінензія=Buсovinensia», що сприятиме збереженню та популяризації культурної спадщини і слугує забезпеченню освітніх, науково-дослідних, культурних та інших потреб користувачів.
Keywords: Buсovinensia; Оцифровка; Цифрові колекції; Буковінензія