Стандарти якості у закладах готельної мережі Hilton Hotels. - Усата, Валерія Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто становлення та розвиток готельної мережі Hilton Hotels. Проаналізовано фактори успіху мережі готелів Hilton Hotels, зокрема, її підхід до якості та інноваційності. Здійснений аналіз регіональних особливостей та відмінностей у роботі готелів мережі у різних країнах світу. Проаналізовані послуги готельної мережі Hilton Hotels у різних регіонах світу. Здійснений порівняльний аналіз послуг готельної мережі Hilton Hotels з іншими готельними мережами в Україні. Визначено основні проблеми та перспективи розвитку готельної мережі Hilton Hotels в Україні.
Keywords: Hilton Hotel & Resort, готель, готельна мережа, основні послуги, додаткові послуги.