Інститут представництва у справах окремого провадження - Татулич, Ірина Юріївна (Адміністративне право і процес, 2015)
У цій статті проаналізовано питання, що стосуються участі представника в цивільному процесі, зокрема у справах окремого провадження. Особлива увага зосереджується на участі представника при розгляді та вирішенні справ про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною. Проаналізовано думки вчених-процесуалістів щодо участі в цій категорії справ прокурора й органів опіки та піклування, на підставі цього сформульовані власні висновки.
Keywords: представник, окреме провадження, фізична особа, заявник, діє- здатність, заява, члени сім’ї, прокурор, орган опіки та піклування.