Web-дизайн. Методичні рекомендації до курсової роботи. - Горський, М.П. (My University, 2019)
Викладено систему правил оформлення курсових, визначено регламент їх виконання, подання до захисту. Для студентів напряму підготовки «Видавничо-поліграфічна справа».