ХV Буковинська міжнародна історико-краєзнавча конференція, присвячена 150-річчю Чернівецького націо-нального університету імені Юрія Федьковича. Тези доповідей, Чернівці, 17–18 жовтня 2025 р. - (:unkn) unknown (My University, 2025)
ХV Буковинська міжнародна історико-краєзнавча конференція, присвячена 150-річчю Чернівецького націо-нального університету імені Юрія Федьковича. Тези доповідей, Чернівці, 17–18 жовтня 2025 р.