НОРМАТИВНО-ДОКУМЕНТАЛЬНА ОСНОВА ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ НУШ - Лучко, Володимир Миколайович; Мельничук, Лілія Михайлівна; Перун, Галина Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику подаються деякі найважливіші нормативні документи, які є базовими для кожного вчителя початкової школи НУШ та вчителів інформатики у НУШ зокрема. Призначений для вчителів інформатики та вчителів початкових класів, для студентів спеціальності 014.09 – Середня освіта (Інформатика).
Keywords: НУШ; інформатика; початкова освіта; державні стандарти; інформатична освітня галузь