ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОГО ТА ПСИХОЛОГІЧНОГО СТАНІВ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ - Гакман, Анна; Волосюк, Анна (зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (7–8 жовтня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – 288 с., 2022)
Представлено результати оцінювання особливостей фізичного та психологічного станів внутрішньо переміщених жінок першого періоду зрілого віку. Встановлено, що більшість жінок мають суттєво знижену якість життя, проблеми з фізичним здоров’ям та психологічним станом.
Keywords: якість життя, внутрішньо переміщені особи, жінки першого періоду зрілого віку, фізичний стан, психологічний стан.