Іван Дощівник в українському літературному процесі 1910 - 1960-х років - Остафійчук, Зіновія Василівна (My University, 2022)
У дипломній роботі розглянуто та проаналізовано життєвий та творчий шлях Івана Дощівника на основі домашнього архіву письменника, який знаходиться в Банилові в родички письменника – Мирослави Грушковської та кореспонденцій Івана Дощівника до Дениса Онищука з архіву Яреми Онищука. Подано аналіз оповідань та літературно-критичних статей письменника.
Keywords: література; архів; рукопис; кореспонденція; стаття; оповідання; Іван Дощівник; автобіографія; літературна критика