Фактори виробництва та дохід від їх використання: справедливе відображення в обліку - Kuz, Vasyl (Житомирський державний технологічний університет, 2007)
Розглядаються фактори виробництва та основні чинники, що впливають на розподіл результату діяльності. Враховуючи результати дослідження, в статті виділені напрями побудови справедливого розподілу
Keywords: бухгалтерський облік; дохід; прибуток; фактори виробництва; капітал; праця