Key Guidelines for the Formation of Sustainable Financial Development of Enterprises in Conditions of Economic Turbulence: - Korbutiak, Alina; Sokrovol'ska, Nataliia (“Intellectual and technological potential of the XXI century '2025”, Karlsruhe, Germany, 2025)
Фінансова стійкість на підприємстві є фундаментом досягнення поставлених фінансово-економічних задач, забезпечує безперебійне його функціонування в умовах мінливого середовища, зростання його інвестиційної привабливості, можливість фінансувати різноманітні альтернативні проекти, нарощення ринкової вартості, укріплення конкурентних позиції на ринку та на отримання стабільного прибутку.
Keywords: military aggression, financial stability, economic turbulence, sustainable development, landmarks.; військова агресія, фінансова стійкість, економічна турбулентність, стійкий розвиток, орієнтири.