ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ САМООЦІНКИ ОСІБ ЮНАЦЬКОГО ВІКУ - Бучко, Дана Леонідівна (My University, 2024)
Розглянуто теоретичні основи поняття самооцінки та самовизначення особистості, особливості розвитку самооцінки в юнацькому віці та становлення самооцінки в психологічному розвитку особистості. Проведено підбір методик та емпіричне дослідження рівня самооцінки осіб юнацького віку та міжособистісних відносин, проаналізовані результати використаних методик.
Бучко Дана Леонідівна (2024). ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ САМООЦІНКИ ОСІБ ЮНАЦЬКОГО ВІКУ. Кваліфікаційна робота.
Keywords: самооцінка; розвиток самооцінки; особистість; юнацький вік; міжособистісні відносини; тип відносин