Задачі PISA. Практикум з розв’язування прикладних задач для студентів спеціальності “Середня освіта” Частина 1 - Лучко, Вікторія Сергіївна (My University, 2025)
У посібнику подано аналіз основних підходів і результатів міжнародних моніторингових досліджень, зокрема з математики та читання. Наведено приклади завдань PISA, які можуть бути використані для формування та перевірки предметних і ключових компетентностей учнів. Матеріали посібника мають практичне спрямування і можуть слугувати базою для підготовки майбутніх учителів, розроблення навчальних занять, тренінгів та дослідницьких проєктів.
Keywords: Практикум з розв’язування прикладних задач для студентів спеціальності “Середня освіта” Частина 1