Правове становище боржника у справі про банкрутство - Butyrska, Iryna (My University, 2013)
Досліджуються особливості правового становища боржника у справі про банкрутство. Аналізується світовий досвід регулювання відносин неспроможності. Пропонується класифікація боржників у справі про банкрутство. Виявлено проблемні питання у застосуванні Закону про банкрутство та запропоновано шляхи їх розв’язання.
Keywords: боржник; банкрутство; неспроможність; неплатоспроможність