Об’єктно-орієнтоване програмування на С++ - Тетяна, Сопронюк (My University, 2014)
У посібнику наведено основні теоретичні відомості, необхідні для виконання лабораторних завдань із дисципліни “Об’єктно-орієнтоване програмування”. Описано операції конструювання екземплярів класу та їх знищення, статичні члени класу, дружні функції, дружні класи, перевантаження функцій та операторів для класу, шаблони функцій і класів. Дано поняття базового і породженого класів, ієрархії класів, віртуальних функцій, абстрактних класів, поліморфних функцій. Для студентів напрямів підготовки “Прикладна математика”, “Інформатика”, “Системний аналіз”.
Навчальний посібник
Keywords: Клас, об'єкт, інкапсуляція, поліморфізм, успадкування