Актуальні питання цінової політики банку на ринку роздрібних банківських послуг - Марич, Максим; Федишин, Майя; Ковальчук, Наталія; Жаворонок, Артур (Кафедра фінансів і кредиту, 2019)
У монографії розкрито поняття ціни банківського продукту. Визначено основні принципи роздрібної торгівлі банківськими послугами. Розглянуто механізм формування собівартості на роздрібні банківські послуги, а також особливості ціноутворення на різні види роздрібних банківських послуг. Видання призначене для аспірантів, викладачів, працівників фінансових та кредитних установ, студентів економічних спеціальностей.
Keywords: Ціна банківського продукту; Банківські послуги; Цінова політика; Банківська сфера; Роздрібна торгівля