ВИКОРИСТАННЯ SWOT-АНАЛІЗУ ЗАДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ - Рябий, Денис Владиславович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження використання аналізу маркетингової політики у сучасному футболі. Робота була проведена на базі ФСК «Буковина», в склад якого входить команда майстрів та спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву. Проаналізовані методи маркетингових програм у сучасних футбольних клубах, обґрунтовано використання SWOT-аналізу у даному конкретному випадку. Надані рекомендації щодо реформування маркетингової політики футбольного клубу «Буковина».
Keywords: SWOT-аналіз, гравці, маркетинг, сильні сторони, фанатська спільнота, футбольний клуб.