Розробка онлайн-платформи для навчання та презентації курсів для студентів засобами фреймворка Ruby on Rails - Ілащук, Микола (My University, 2022)
Дана робота присвячена створенню інтернет платформи для організації онлайн навчання. В даній роботі було створено онлайн «майданчик» за допомогою високорівневої мови програмування загального призначення Ruby, інструменту для створення користувацьких інтерфейсів Ruby on Rails та мови структурованих запитів PostgreSQL. Для дизайну користувацького інтерфейсу було використано Bootstrap.
Keywords: Ruby, Ruby on Rails, онлайн навчання, платформа, публікація матеріалу