Життя у слові - Matiychuk, Oxana (Видавництво 21, 2019)
Графічна біографія Рози Ауслендер у стислій та сконцентрованій формі оповідає про життя авторки з Чернівців. Візуальна інтерпретація реалізована ілюстратор(к)ами Оленою Старанчук і Олегом Грищенком,
Графічна біографія Рози Ауслендер
Keywords: біографія Рози Ауслендер; графічна біографія; німецькомовна література Буковини