СТРУКТУРИ ДАНИХ ТА АЛГОРИТМИ - Угрин, Дмитро Ілліч; Галочкін, Олександр Вікторович; Яцько, Оксана Мирославівна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2022)
Пропонований посібник присвячено теоретичним та практичним аспектам структур даних та алгоритмів, наведено типові приклади структур даних та алгоритмів. Розглянуто як теоретичні так практичні питання застосування операцій і методів сортування та пошуку даних у різновидах множинних і графічних структурах даних. Наведені методи оцінки складності алгоритмів конструювання та обробки даних при різних прийомах обробки структур даних. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Пропонований посібник присвячено теоретичним та практичним аспектам структур даних та алгоритмів, наведено типові приклади структур даних та алгоритмів. Розглянуто як теоретичні так практичні питання застосування операцій і методів сортування та пошуку даних у різновидах множинних і графічних структурах даних. Наведені методи оцінки складності алгоритмів конструювання та обробки даних при різних прийомах обробки структур даних. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Keywords: СТРУКТУРИ ДАНИХ ТА АЛГОРИТМИ