Педагогічні технології в початковій школі - Костащук, Оксана Іванівна; Романюк, Світлана Захарівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У навчально-методичному посібнику вміщено матеріали для підготовки до семінарських занять і самостійного опанування майбутніми вчителями початкової школи ключових питань змісту з курсу «Педагогічні технології в початковій школі». Для студентів та викладачів педагогічних закладів освіти, вчителів закладів загальної середньої освіти.
Педагогічні технології в початковій школі
1
Keywords: педагогічні технологї