ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ - Петришин, Роман Іванович; Житарюк, Іван Васильович; Мартинюк, Ольга Василівна; Колісник, Руслана Степанівна (My University, 2023)
У посібнику запропоновано змістовно-методичну лінію технології навчання математики у закладах освіти, яку виокремлено за темами, що відповідають програмі курсу «Технології навчання математики та інформатики у закладах освіти» для спеціальностей «Математика», «Середня освіта (математика)», галузевому стандарту вищої освіти. Метою навчального посібника є методична підготовка майбутніх учителів математики до практичної діяльності у сучасному закладі освіти, формування в них готовності до інноваційної педагогічної діяльності.
Keywords: технології навчання математики