Соціальне підприємництво як форма соціалізації економіки - Lopatynskyi, Yurii; Kobelia, Zoriana; Malytska, Anna (Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2020)
Розглянуто соціальне підприємництво як форма соціалізації економіки. Окреслено стратегічні напрями розвитку соціального підприємництва.
-
Keywords: соціальне підприємництво, соціально відповідальний бізнес, соціалізація економіки, стратегі