Übungsbuch der deutschen Grammatik: Tests und Übersetzungen (für das 2. Studienjahr) - Найдеш, Ольга Василівна; Томнюк, Людмила Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Посібник складено відповідно до навчальних програм курсів „Основна іноземна мова” та „Практична граматика основної мови (німецької)” для студентів-германістів 2-го курсу. Навчально-методичне видання містить тренувальні контрольні переклади до всіх лексико-граматичних тем курсів, тестові завдання й додатки, до яких ввійшли три форми сильних і неправильних дієслів, керування дієслів та прикметників. Для студентів факультетів іноземних мов денної та заочної форм навчання.