Топографія з основами геодезії - Дарчук, Костянтин Вікторович; Мельник, Антон Анатолійович; Сендзік, Юлія Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання відповідає навчальній програмі освітніх компонентів “Топографія” та “Геодезія” й відображає основні теоретичні та практичні питання, які сприятимуть успішному і швидкому засвоєнню матеріалу. Наведено комплекс контрольних питань та тестових завдань, для поглиблення знань пов’язаних із вирішення топографічних завдань. Для студентів базової спеціальності “Геодезія та землеустрій”, а також інших спеціальностей, які вивчають топографо-геодезичні дисципліни (“Архітектура та містобудування”, “Будівництво та цивільна інженерія”, “Середня освіта” (географія), “Географія”, “Науки про Землю”).
Топографія з основами геодезії
Keywords: Геодезія, топографія, координати