Основи аналітичної геометрії в теоремах і задачах - Городецький, Василь Васильович; Боднарук, Світлана Богданівна; Довгей, Жанна Ілінічна; Лучко, Вікторія Сергіївна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2021)
У посібнику викладено основний теоретичний матеріал, який стосується аналітичної геометрії. У кожному розділі наведено розв’язання типових задач різного ступеня складності; даються завдання для самостійної роботи. Для студентів університетів, які навчаються за спеціальностями „Математика”, „Середня освіта (математика, інформатика)”.
Keywords: Аналітична геометрія