Доброчесність кандидата на посаду судді Конституційного Суду України - Ostafiichuk, Liudmyla; Honchar, Oleh (My University, 2022)
У тезах розглядається питання відбору кандидатів на посади суддів Конституційного Суду, які мають відповідати принципу чесної гри, який вимагає від усіх сторін відбору бути нейтральними та об’єктивними, і щоб ніхто не міг маніпулювати часом та політичними можливостями. А якості, які кандидати мають продемонструвати для призначення на посаду судді Конституційного Суду, мають передбачати доброчесність, незалежність, неупередженість і компетентність, усі з яких виступають як сукупні зобов’язання, а не як альтернативні.
Keywords: суддя; доброчесність; Конституційний Суд України