Основи усного перекладу - Король, Антоніна Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Пропоновані електронні матеріали рекомендовано для навчальної дисципліни «Основи усного перекладу» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальністі 035 Філологія, 035.043 «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька))». Курс має на меті ознайомити здобувачів із особливостями усного перекладу для здійснення професійної діяльності, пов’язаної із усним двостороннім перекладом текстів різних жанрів і стилів, організацією успішної медіації німецькою як основною іноземною мовою.