Аналіз іноземних туристичних прибуттів у центрах пізнавального туризму (на прикладі м. Чернівці, Україна) - Король, Олександр; Круль, Галина (ФОП Мажула Ю. М., 2024)
В публікації наведений аналіз іноземних туристичних прибуттів до центру пізнавального туризму (м. Чернівці), представленого пам'яткою ЮНЕСКО - колишньою Резиденцією митрополитів Буковини і Далмації за 2000-2023 роки. Проаналізована динаміка відвідувачів-іноземців за вказаний часовий відтинок, виділені чотири періоди екскурсійної активності. Розглянута структура іноземних відвідувачів-екскурсантів Резиденції митрополитів Буковини і Далмації за країнами походження.
Keywords: туристичні прибуття; центр пізнавального туризму; іноземні туристичні прибуття; пам'ятка ЮНЕСКО; екскурсанти; Резиденція митрополитів Буковини і Далмації