Логопедичний супровід сім’ї - Бодинчук, Олена Дмитрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі з’ясовано стан дослідженості порушеної проблеми та розкрити її методологічну сутність; обґрунтовано структуру педагогічної культури батьків дітей з порушеннями мовлення; визначено стан сформованості педагогічної культури батьків дітей з порушеннями мовлення; обґрунтовано, розробити та експериментально апробувати програму логопедичного супроводу сім'ї, яка виховує дитину з порушеннями мовлення.
Keywords: логопедичний супровід; педагогічна культура; сім'я; структура