ХАРАКТЕРИСТИКА ФОРМ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Шестобуз, Ольга (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Виховна діяльність в освітньому процесі початкової школи відіграє вагому роль. Для вдосконалення виховного процесу пропонується використовувати нетрадиційні форми виховної діяльності з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей молодших школярів, які викликають підвищений інтерес у дітей, оскільки під час їх застосування проявляється ефект несподіванки, оригінальності, що привертає увагу, активізує творчу діяльність учнів, наближає їх до пізнання навколишньої дійсності.
Keywords: виховна діяльність; форми виховання; нетрадиційні форми виховної діяльності