Педагогічна риторика: метод. реком. до курсу. - Мафтин, Лариса; Величко, Ольга (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2021)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Педагогічна риторика». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.