Створення концептуальної кав’ярні третьої хвилі у місті Чернівці. - Деліцой, Єлизавета Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Створення концептуальної кав’ярні - це актуальна тема, яка дозволяє залучити освічених і вимогливих споживачів, які цінують якість, унікальність та концептуальний підхід до кави. Кав’ярня допоможе розвинути туристичний сектор у місті Чернівці та сприятиме збільшенню економіки. В ході розробки було створено веб сайт, прототип застосунку і чат-бот, а також розраховані витрати на відкриття. За допомогою SWOT-аналізу було оцінено переваги та недоліки створення кав’ярні і методи вирішення.
Keywords: кав’ярня у місті Чернівці, концептуальна кав’ярня, мобільний застосунок, маркетингове дослідження.