Авторське право та право на інформацію: нові технології ставлять нові питання. - Шилюк, Олег (My University, 2002)
Анотація. Розглядаються проблеми інформаційного права, і зокрема авторського, що постали перед суспільством в останні десятиліття у зв’язку з розвитком нових технологій, глобальних інформаційних мереж. Аналізується вплив копірайту на розвиток масової культури. Представлено погляд на забезпечення прав споживача в галузі інформації. The copyright problems that have arised in our society because of the fast development of new technologies and global information networks are considered. Influence of the copyright on the development of mass culture is analyzed. Viewpoint on the problem of user rights in information domain is given.