CYBERSECURITY FOR BEGINNERS - Venkel, Tetiana V. (My University, 2021)
до монографії: "Кібербезпека для початківців" "CYBERSECURITY FOR BEGINNERS" Raef Meeuwisse, Cybersecurity for Beginners, Copyright © 2015 Raef Meeuwisse. Raef Meeuwisse, Icutrain Ltd, 37 St Margaret’s Street, Canterbury, KENT CT1 2TU, First Printing: 2015 First published by: Icutrain Ltd) для студентів 2 курсу спеціальність – 125 "Кібербезпека"
Методична розробка з аналітичного фахового читання англійською мовою до монографії: "Кібербезпека для початківців"
Keywords: Computer Science; ESP; cybersecurity; Analytical reading