ОРГАНІЗАЦІЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ - Ткач, Євген Вікторович; Нікіфоров, Петро; Грешко, Роман; Бак, Наталія; Харабара, Віолета; Ткачук, Ірина; Лопатинський, Юрій; Водянка, Любов; Кифяк, Вікторія; Кіндзерський, Віталій; Кравчук, Ірина; Галушка, Зоя; et al. (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Навчально-інкубаційна програма «Як організувати власний бізнес» Видання присвячене питанням пов’язаним з визначенням ролі соціально відповідального та інноваційно активного власного мікро-, малого та середнього бізнесу в економіці держави; пояснює інституційне середовище, елементи ринкової інфраструктури та чинники, які впливають на розвиток підприємництва; аналізує алгоритми започаткування власного бізнесу, методики пошуку і вибору бізнес-ідей; поняття стратегування, лідерства, менеджменту, тимбілдингу, HR- технологій, бізнес-моделі і бізнес-планування, маркетингу та брендинга у світі стартапів; особливості оціннки ризиків, правовові аспекти та оподаткування малого бізнесу, показує джерела фінансування малих підприємств, особливості і принципи презентацій бізнес ідей та стартапів. Для студентів, аспірантів, викладачів економічного та фінансового напрямку та всіх тих, хто цікавиться проблематикою організації власного бізнесу в сучасних умовах.
Keywords: власний бізнес; стартап; інновація; бізнес модель; маркетинг; бізнес-план; менеджмент; стратегія; лідерство; тимбілдинг; фінансування; інституції; бізнес-ідея; підприємництво; брендинг