ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Данілова, Ольга (My University, 2021)
Формування в учнів цілісного уявлення про планету Земля, системи поглядів, норм поведінки, що стосується навколишнього середовища, засвоєння основних знань про географічні поняття, закономірності розвитку природи, вироблення в учнів вмінь застосовувати отримання знання на практиці є головною метою сучасної географічної освіти в школі. Географічна освіта з її багатоаспектністю й відповідністю принципам навчально-виховного процесу є важливим елементом формування життєвих компетенцій людини в майбутньому. Реалізація компетентнісного підходу потребує впровадження в навчальний процес активних форм і сучасних методів навчання. Особливої актуальності дане завдання набуває в умовах сьогодення, під час реалізації дистанційного навчання.
Keywords: інтерактивні методи; дистанційне навчання; уроки географії; комбіновані уроки