Формування цифрової карти Мамаївської ТГ Чернівецького району в середовищі ArcGIS - Олевич, Олександр Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Метою є створення способів та засобів зображення інформації для потреб Мамаївської територіальної громади та вивчення можливостей застосування сучасних ГІС-технологій при створенні цифрової карти. З`ясовувати теоретичні складові створення та налаштування цифрових карт місцевості, здійснити порівняння з іншими існуючими картами на точність та різними джерелами даних території дослідження. На сьогоднішній день розвиток інформаційних технологій, зокрема ГІС дозволяє ефектно та ефективно, швидко та функціонально продемонструвати результат об’єктивної оцінки у різних галузях.
Формування цифрової карти Мамаївської ТГ Чернівецького району в середовищі ArcGIS
Keywords: цифрова карта, ArcGIS, SRTM, геодезія.