ПРАКТИЧНЕ ПРАВО - Паскар, Ауріка Лазорівна; Проскурняк, Ігор Георгійович; Савчин, Неля Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчально-методичний посібник «Практичне право» підготовлено згідно з вимогами освітньо-професійної програми «Право». Подано детальний опис і програму навчальної дисципліни. Наведено розгорнуті плани та зміст практичних занять, казуси до кожної теми, завдання для самостійної роботи студентів. Указано теми рефератів, перелік залікових питань, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання знань студентів. Для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: юридична клініка; безоплатна правова допомога; консультування клієнтів; цивільні спори; сімейне право; житлове право; земельні спори; адміністративне судочинство; фінансове право; застосування права на практиці