МЕНТАЛІТЕТ КРАБА ТА ЙМОВІРНІ ПРИЧИНИ ЙОГО ПРОЯВУ - Чуйко, Галина; Чаплак, Ян (Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2025)
Стаття присвячена розгляду прояву ефекту крабів у відрі (крабового менталітету) у суспільстві в контексті аналізу його причин.
Keywords: ефект відра з крабами, менталітет краба, конкуренція, успіх, невдача.