Особливості самооцінки підлітків у контексті ЗМІ в умовах війни - Калинюк, Ангеліна Юріївна (My University, 2024)
У роботі було розглянуто поняття, види та функції засобів масової інформації та механізми впливу ЗМІ на свідомість підлітків. Описано поняття самооцінки та її структуру. Також проаналізовано особливості самооцінки у підлітків, і досліджено особливості самооцінки підлітків у контексті ЗМІ в умовах війни.
Калинюк Ангеліна Юріївна (2024). Особливості самооцінки підлітків у контексті ЗМІ в умовах війни. Кваліфікаційна робота.
Keywords: засоби масової комунікації (ЗМІ); особливості самооцінки підлітків; самооцінка; підлітки; взаємозв’язок самооцінки підлітків та ЗМІ