Особливості математичної підготовки інженера - Пасічник, Галина Савелііївна (Краматорськ-Тернопіль: ДДМА, 2022)
Метою роботи є аналіз можливостей впливу сучасного рівня математики на покращення підготовки студентів технічних спеціальностей.
Keywords: інженерні дослідження, технічна освіта